- от англ. insight — проницательность, проникновение в суть, понимание, озарение, внезапная догадка, прозрение -

10 правил побачень, якщо тобі за 30 років

» Статьи » 10 правил побачень, якщо тобі за 30 років

В наш час, коли люди занурені у світ інтернету та соціальних мереж, знайомства вже не є такими простими. Особливо для тих, кому вже перевалило за тридцять.

дорослі люди на побаченні

Таким людям частіше важко знайти нових друзів та відносини. Тому, щоб не втратити можливості зустріти свою долю, їм потрібно знати деякі правила побачень. Ось десять правил, які допоможуть вам вести себе на побаченні правильно, якщо вам за тридцять.

  1. Пам’ятайте про свою цінність. Ви можете вести себе з повагою до себе, не знижуючи своїх стандартів, навіть якщо зустрічаєтесь з кимось, кому доводиться вам сподобатись.
  2. Будьте відкриті. Якщо ви зустрічаєтеся з кимось новим, то необхідно бути відкритим та готовим спілкуватися. Будьте готові почути іншу точку зору та вислухати інші ідеї.
  3. Не бійтеся показати своїх емоцій. Необхідно відкрито висловлювати свої почуття, але не забувайте про міру та про те, що ваші слова можуть вразити іншу людину.
  4. Забудьте про свої минулі відносини. Не потрібно порівнювати нову людину зі своїми минулими партнерами. Краще спробуйте познайомитися з нею на новому рівні.
  5. Не спішіть. Не поспішайте встановлювати контакт на фізичному рівні, якщо ви ще не впевнені в тому, що хочете продовжувати знайомство.
  6. Не забувайте про свої інтереси. Необхідно пам’ятати про свої інтереси та не забувати про них, навіть якщо ви зустріли цікаву людину людину. Це допоможе вам зберегти свою індивідуальність та розширити свій коло знайомих.
  7. Не бійтеся питати про спогади. Не бійтеся запитувати свого партнера про його життя та спогади. Це допоможе вам краще зрозуміти його як людину, а також показати вашу зацікавленість.
  8. Будьте готові до відмови. Не всі зустрічі призводять до відносин. Будьте готові до відмови та не переживайте через це. Це не повинно впливати на вашу самооцінку.
  9. Пам'ятайте про комунікацію. Необхідно будувати відносини на комунікації та відкритості. Будьте готові слухати та вислуховувати, а також висловлювати свої думки та почуття.
  10. Не забувайте про веселощі. Не забувайте про веселощі та позитивні емоції. Підтримуйте позитивний настрій та не забувайте, що зустрічаєтеся, щоб насолоджуватися життям та робити його цікавішим.


Добавить свой комментарий

проверочный код
код с картинки:   
Ещё статьи на сайте

6 ознак: Як розпізнати нарциса на першому побаченні.

На нашому шляху знайомств з протилежною статтю нам часто доводиться зустрічатися з різними типами особистостей. Однак існують люди, які відрізняються від інших, вони не просто самовпевнені, але перебувають в глибокому стані нарцисизму.
читать...

5 перешкод на шляху до успішного працевлаштування

Пошук роботи – непроста робота. І від того, як ви її зробите, залежатиме, наскільки хорошою вона буде. Доцільно перед походом з метою працевлаштування ...
читать...

«Улыбчивая» депрессия - что это и как с этим бороться?

Со стороны не всегда так просто заподозрить депрессивное состояние другого человека. Порой люди ведут беззаботную беседу, весело шутят. Но на самом деле, в душе они находятся на грани запущенной, продолжительной депрессии. Большинство людей ...
читать...